AlphaTheta Euphonia - 4-kanaals rotarymixer

Productinformatie " AlphaTheta Euphonia - 4-kanaals rotarymixer"
**SAMENVATTING**
De Euphonia is een professionele rotary mixer die een buitengewoon natuurlijke en vloeiende mixervaring biedt. Gebaseerd op meer dan 30 jaar aan audiotechnologie en innovatie, en met een eerbetoon aan rotary mixers, is dit de eerste mixer die de naam AlphaTheta draagt en tevens de eerste rotary unit van het bedrijf.

 **PRODUCT MOTIVATIE**
De Euphonia is geïnspireerd door de liefde van DJ's voor muziek en de droom van AlphaTheta om een nieuwe uitdrukking van de DJ mixer te creëren. Het biedt een euforische muzikale ervaring die de helderheid van digitaal combineert met de rijkdom van analoog, en een geluid produceert dat nog nooit eerder uit een DJ mixer is gehoord.

 **DOELGROEP**
Deze mixer is een must-have voor DJ's die hun muzikale expressie naar een hoger niveau willen tillen. Het geluid dat door de Euphonia wordt geproduceerd, dompelt de DJ dieper onder in de muziek en belooft rijkere muzikale ervaringen.

 **BESTEL NU**
Ervaar de perfecte mix van digitaal en analoog geluid. Ontdek de Euphonia en breng je DJ-vaardigheden naar nieuwe hoogten. Bestel nu en beleef een ongeëvenaarde muzikale reis!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.