Wat kun je verwachten?

BSE: Uw Specialist in Professionele Licht- en Geluidsapparatuur

BSE is dé expert in de verkoop en verhuur van hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur, met een rijke ervaring van meer dan 30 jaar. Als officiële dealer van vooraanstaande A-merken bieden wij een uitgebreid assortiment dat zowel te koop als te huur is. Ons diverse verhuurassortiment is perfect afgestemd op verschillende evenementen, waaronder concerten, toneelstukken, theatershows, feesten, bruiloften, spectaculaire openingen, KEI-evenementen, examenfeesten, modeshows, productpresentaties, congressen en seminars.

Bij BSE kunt u ook terecht voor sprekersinstallaties, stands van truss-materiaal en de bijbehorende verlichting. Wij zijn uw one-stop-bestemming voor professionele audiovisuele oplossingen. Onze deskundige medewerkers staan garant voor vakkundig transport, plaatsing en bediening van alle apparatuur, zodat u zich kunt concentreren op uw evenement.

Ontdek onze flexibele verhuurprijzen, die zijn gestaffeld voor uw gemak. Profiteer bijvoorbeeld van 50% korting op de tweede dag. Alle verhuurprijzen zijn per dag, exclusief BTW en vanaf BSE. Kies voor BSE en verzeker uzelf van hoogwaardige apparatuur en professionele service voor uw volgende evenement.