Over BSE Pro


Welkom bij BSE Pro, jouw partner in audiovisuele perfectie in Groningen en ver daarbuiten. Als full-service audiovisueel bedrijf zijn wij jouw one-stop-bestemming voor hoogwaardige oplossingen en state-of-the-art apparatuur, afgestemd op al jouw evenementbehoeften.

Waarom Kiezen voor BSE Pro?

- Full-Service Expertise: BSE Pro biedt een uitgebreid scala aan services, van advies en ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om jouw visie tot leven te brengen, ongeacht de omvang van het evenement.
- Evenementen van Elke Omvang: Of het nu gaat om een intiem tuinfeest of een grootschalige productie, wij hebben de ervaring en de middelen om het perfecte audiovisuele plaatje te creëren voor elk type evenement.
- Flexibele Verhuurmogelijkheden: Of je nu alleen specifieke apparatuur nodig hebt of een volledige technische ondersteuning voor jouw evenement wilt, BSE Pro biedt flexibele verhuurmogelijkheden die passen bij jouw wensen en budget.
- Fysieke Winkelervaring: Naast onze uitgebreide verhuurdiensten hebben we een fysieke winkel waar je deskundig advies kunt inwinnen en hoogwaardige audiovisuele apparatuur kunt kopen. Ontdek de nieuwste technologieën en laat je inspireren door ons assortiment.

Bezoek Ons in Groningen:

Onze fysieke winkel in Groningen is de ideale plek om niet alleen te huren, maar ook te kopen. Of je nu een professional bent in de branche of gewoon op zoek bent naar de beste apparatuur voor jouw feest, bij BSE Pro ben je aan het juiste adres.

 Ontketen de kracht van geluid en beeld met BSE Pro - waar expertise en passie samenkomen voor een onvergetelijke audiovisuele ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement naar nieuwe hoogten kunnen tillen.