DJ spullen huren

Van losse DJ gear tot complete sets, DJ spullen huren in Groningen doe je bij BSE Pro.

DJ spullen huren in Groningen


Ben je bezig met de voorbereidingen voor een feestavond of een zakelijk event? Een van de punten die geregeld moet worden is de invulling van de muziek. Met dit onmisbare onderdeel weet je de juiste sfeer te creëren. Door bij ons hoogwaardige DJ spullen te huren, zorg je er tijdens het evenement voor dat je gasten optimaal kunnen genieten van goed muziek met het beste geluid.

Bekijk hier al ons DJ gear

Alles wat nodig is voor de muziek

Een jubileum, een bruiloftsfeest, een sporttoernooi of een zakelijk congres, op elk event waar mensen samenkomen draagt de muziek bij aan de sfeer. Om die reden doe je er bij het organiseren van het feest goed aan de juiste DJ spullen te huren. Denk aan mengpanelen waarmee je het geluid per geluidsbron reguleert, luidsprekers die de muziek geruisloos verspreiden en uiteraard een DJ set waarmee je de muzieklijst afspeelt.

We hebben een uitgebreid assortiment aan DJ spullen die je kunt huren om het event van de juiste muziek en sfeer te voorzien. Ben je een ervaren DJ, dan zul je vertrouwd zijn met onze apparatuur. Heb je nog niet eerder achter een draaitafel gestaan, dan geven we je graag instructies over onze gebruiksvriendelijke DJ spullen.

Uitgebreid aanbod voor de verhuur van licht en geluid

We hebben een compleet ingericht aanbod aan geluidsapparatuur die je bij ons kunt huren. Voor zowel het afspelen van muziek als voor het verstaanbaar maken van sprekers wil je apparatuur gebruiken die voor optimaal geluid zorgt. In ons assortiment vind je die apparatuur van hoge kwaliteit. Naast complete sets met DJ spullen verhuren we onder andere microfoons, statieven en randapparaten die je tijdens het event nodig hebt.


Ook voor het huren van licht- en beeldapparatuur kun je van ons aanbod gebruikmaken. Ben je op zoek naar verlichting waarmee je de juiste setting en sfeer creëert, dan vind je hier een ruim aanbod aan diverse soorten verlichting die ieder een eigen special effect hebben. Presentaties, videofragmenten of foto’s op groot scherm projecteren? Bekijk daarvoor onze hoogwaardige beamers en beeldschermen.

Neem contact met ons op

DJ spullen huren bij BSE

Ben je op zoek naar een oplossing waarmee je tijdens een event goede muziek kunt afspelen? Maak gebruik van ons hoogwaardige geluidsapparatuur. Door bij ons DJ spullen te huren, ben je verzekerd van een complete muziekset met geluid van hoge kwaliteit. Meer weten over de mogelijkheden voor het huren van onze DJ spullen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.