Pioneer DJM-A9 - 4 kanaals DJ mixer

Productinformatie "Pioneer DJM-A9 - 4 kanaals DJ mixer "
De Pioneer DJM-A9 is een geavanceerde 4-kanaals DJ-mixer die speciaal is ontworpen voor de professionele DJ die niets minder dan perfectie nastreeft. Met innovatieve functies en ongeëvenaarde prestaties, is de DJM-A9 de ideale keuze voor elke DJ die zijn mixvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen. De 4-kanaals unit legt de lat hoger voor clubstandaardmixers - met enorme upgrades in vergelijking met zijn voorganger, de DJM-900NXS2 - met verbluffend heldere geluidskwaliteit, verbeterde afspeelbaarheid en connectiviteit, en een groot aantal nieuwe functies om je te helpen je optredens naar een hoger niveau te tillen. het volgende niveau.

De DJM-A9 beschikt over een uitgebreid scala aan ingebouwde effecten, waaronder reverbs, delays, filters en meer, waardoor je je mixen een unieke en professionele touch kunt geven. 
Met de 4-kanaals mixer kun je meerdere audiobronnen tegelijkertijd mixen, waardoor je flexibiliteit hebt om verschillende tracks en stijlen moeiteloos samen te voegen. De soepele en nauwkeurige faders zorgen voor een vloeiende overgang tussen tracks en stellen je in staat om je mix met precisie te beheersen.

In verband met de grote vraag naar deze mixer is het verstandig om telefonisch contact op te nemen over de actuele levertijd.

In het kort, als je op zoek bent naar een professionele DJ-mixer met geavanceerde functies, innovatieve mogelijkheden en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, dan is de Pioneer DJM-A9 de ultieme keuze. Met deze mixer kun je je creativiteit de vrije loop laten en je DJ-sets naar nieuwe hoogten tillen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.


Gerelateerde Producten

Pioneer CDJ-3000
De Pioneer CDJ-3000 is de ultieme mediaspeler voor elke professionele DJ die streeft naar ongeëvenaarde prestaties en een buitengewone mixervaring. Ontworpen met state-of-the-art technologie en innovatieve functies, is de CDJ-3000 het toppunt van precisie en veelzijdigheid.Met een groot 9-inch touchscreen display biedt de CDJ-3000 een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee je moeiteloos door je muziekbibliotheek kunt bladeren, tracks kunt selecteren en hot cues kunt instellen. De krachtige en responsieve jogwheels zorgen voor een nauwkeurige bediening en maken scratchen en cueing een waar genot.De CDJ-3000 is compatibel met Rekordbox, waardoor je je muziek eenvoudig kunt voorbereiden, cues en loops kunt instellen en je mixen kunt optimaliseren voordat je ze live uitvoert.Een van de opvallende kenmerken van de CDJ-3000 is de Advanced MPU (Micro Processing Unit) die zorgt voor een ongekende snelheid en precisie bij het laden van tracks en het uitvoeren van functies. Hierdoor kun je naadloos en zonder vertraging mixen en je creativiteit de vrije loop laten tijdens je optredens.De constructie van de CDJ-3000 is robuust en duurzaam, zoals je van Pioneer mag verwachten. Deze mediaspeler is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden en garandeert betrouwbaarheid en stabiliteit tijdens al je DJ-sessies.In het kort, als je op zoek bent naar de meest geavanceerde en veelzijdige mediaspeler die je DJ-vaardigheden naar een hoger niveau tilt, dan is de Pioneer CDJ-3000 de ultieme keuze. Met zijn ongeëvenaarde functies en technologie zal deze mediaspeler je DJ-ervaring transformeren en je optredens naar nieuwe hoogten tillen.In verband met de grote vraag naar deze spelers is het verstandig om telefonisch contact op te nemen over de actuele levertijd.

€ 2.599,00*