Pioneer DDJ-FLX10 4-kanaals DJ-controller

Productinformatie "Pioneer DDJ-FLX10 4-kanaals DJ-controller"
Ontdek de ultieme vrijheid in mixen en scratchen met de Pioneer DJ FLX-10!

Deze geavanceerde DJ-controller combineert baanbrekende technologieën met een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor elke DJ zijn creativiteit naar nieuwe hoogten kan brengen. De FLX-10 is uitgerust met soepele en nauwkeurige MAGVEL FADER PRO crossfaders, waarmee je naadloos tussen tracks kunt mixen en krachtige scratchtechnieken kunt uitvoeren. Dankzij de verbeterde Fader Start-functie kun je met een simpele beweging de muziek laten starten door aan de fader te trekken, wat zorgt voor vloeiende overgangen en een meeslepende performance.

Met de ongeëvenaarde aanraakgevoelige Performance Pads heb je volledige controle over hot cues, samples en slicer, waardoor je jouw mixen kunt verrijken met dynamische effecten en loops. De FLX-10 biedt tevens aanpasbare beat sync, waardoor je eenvoudig je tracks in sync kunt houden en je focus kunt leggen op het creëren van de perfecte set.

De Pioneer DJ FLX-10 integreert naadloos met je favoriete DJ-software en is compatibel met zowel Serato DJ Pro als rekordbox, zodat je meteen aan de slag kunt.

Het strakke en duurzame ontwerp van de FLX-10 is geoptimaliseerd voor draagbaarheid en prestaties, ideaal voor elke DJ die on-the-go wil optreden. Wacht niet langer, verleg je grenzen en ervaar de ongeëvenaarde kracht van de Pioneer DJ FLX-10. Voeg dit meesterwerk toe aan je DJ-setup en zie hoe je performances naar een hoger niveau worden getild.
  • Deel op. Mix. Creëer: maak kennis met de DDJ-FLX10Professionele 4-kanaals-dj-controller voor rekordbox en Serato DJ Pro
  • Gloednieuwe functies voor unieke optredens met live mash-ups 
  • Personaliseerbare jogschermen 
  • DMX-uitgang voor gemakkelijk te besturen lichteffecten en nog veel meer

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.