Pioneer REV-1 DJ-controller voor Serato DJ Lite

Productinformatie "Pioneer REV-1 DJ-controller voor Serato DJ Lite"
De Pioneer DJ REV1 is speciaal ontworpen om jouw DJ-set naar het volgende niveau te tillen. Met zijn geavanceerde functies en intuïtieve bedieningselementen geeft deze mixer je de vrijheid om naadloos te mixen, scratchen en effecten toe te voegen aan je tracks, zodat je je eigen unieke geluid kunt creëren.

Of je nu een beginnende DJ bent of een doorgewinterde professional, de Pioneer DJ REV1 biedt je de gereedschappen die je nodig hebt om op te vallen in elke setting. Met hoogwaardige geluidsweergave en robuuste constructie is deze mixer gebouwd om te presteren en te blijven presteren, zelfs tijdens de meest intensieve optredens.
Dankzij de intuïtieve lay-out en ergonomische knoppen kun je moeiteloos door je mix navigeren en naadloos schakelen tussen tracks. De ingebouwde effecten en EQ-opties bieden je een scala aan creatieve mogelijkheden om je mix uniek en opwindend te maken.
Kies voor de Pioneer DJ REV1 en maak van elke set een meeslepende en gedenkwaardige ervaring. Met deze mixer in handen ben jij de meester van de dansvloer en kun je je publiek betoveren met je unieke DJ-vaardigheden.

De DDJ-REV1 komt uit de nieuwe DDJ-REV-serie controllers, die op maat ontworpen lay-outs hebben die een professionele DJM-S-mixer + PLX-draaitafelopstelling nabootsen, met gespecialiseerde functies voor open-formaat en scratch-dj's.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met andere klanten.