Congres organiseren

Een succesvol congres organiseren in Groningen of omgeving? Dat doe je met licht-, geluids- en beeldapparatuur van BSE Pro.

Congres organiseren in Groningen


Het organiseren van een zakelijk congres vergt de nodige voorbereidingen. Er is een goed gevuld programma met een overkoepelend thema waar sprekers hun verhaal doen en waar collega’s elkaar ontmoeten in diverse meetings. Onderdeel van de voorbereiding is de inrichting van de congreszalen en het gebruik van licht- en geluidsapparatuur. Ga je een congres organiseren en zoek je daarvoor geschikte middelen? Je vindt ze in het assortiment van BSE. Wil je hiervoor vrijwel compleet ontzorgd worden?

Het congres tot in de puntjes verzorgd

Wil je ervoor zorgen dat de organisatie van het congres soepel verloopt en dat je apparatuur installeert die jou niet in de steek laat? Dan doe je er goed aan gebruik te maken van onze huurmogelijkheden. We hebben een ruim aanbod met oplossingen voor licht en geluid, waar je de nodige apparatuur uit kunt selecteren. Wil je de sprekers in de spotlight zetten of met onze beursverlichting de gewenste sfeer creëren? Bekijk dan ons assortiment met diverse soorten verlichting.

Ook het geluid moet optimaal in orde zijn tijdens het congres. De boodschap van de sprekers en de muziek die bijdraagt aan de gewenste sfeer wil je zonder ruis uit de speakers laten komen. Met de diverse geluidsapparaten uit ons assortiment kun je dit eenvoudig realiseren.

Ga je een congres organiseren, dan is het tot slot noodzakelijk de juiste beeldapparatuur te installeren. Onze tv-schermen, beamers en projectieschermen komen perfect van pas om onder andere het programma van het congres bekend te maken en om de presentaties van diverse sprekers te tonen.

Apparatuur met optimaal licht en geluid

Om je te helpen het congres te organiseren, staan we klaar met een ruim assortiment aan handige apparaten. Deze apparatuur voor licht, geluid en beeld is van hoge kwaliteit en draagt eraan bij dat je het volledige programma tijdens het congres goed kunt uitvoeren. Daarnaast bieden we de nodige ondersteuning bij de transport en installatie van de apparaten. We komen graag langs om het licht en geluid op te bouwen, zodat de apparatuur naar behoren zijn werk kan doen. Ook zorgen we voor de bediening ervan, zodat jij je volledig kunt focussen op het inhoudelijke programma van het congres.

Wist je dat: BSE jou vrijwel volledig kan ontzorgen in het organiseren van het congres? In overleg kiezen we het meest geschikte apparatuur en je hoeft je geen zorgen te maken om de transport ervan. Wij regelen het allemaal voor je zodat jij ook nog kunt genieten van het succesvolle congres!

Congres organiseren met hulp van BSE

Zit je midden in de voorbereidingen op een congres en zoek je naar de optimale oplossing voor licht en geluid? Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk met onze apparatuur. Bepaal wat je nodig hebt en maak gebruik van onze mogelijkheden om te huren. Zo kun je het congres organiseren zoals jij die voor ogen hebt. Voor informatie en persoonlijk advies kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook als je graag vrijwel volledig ontzorgd wil worden in het organiseren van het congres.