JB Systems - LED Globe spiegelbol effect

Productinformatie "JB Systems - LED Globe spiegelbol effect"
De JB Systems LED Globe is het alternatief voor de klassieke spiegelbol met pinspot! 
Voorzien van een interne LED bron waardoor er een 360 graden licht effect ontstaat. 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Gerelateerde Producten

JB Systems COB-4bar lichtset
Een compacte lichtset met 4 energiebesparende COB LED-spots. Iedere projector bevat een 36 W COB LED die eruit ziet als een traditionele lamp en perfect is voor het mengen van de kleuren!Uitzonderlijk hoge lichtopbrengst (overtreft de opbrengst van traditionele PAR56 300 W lampen!). en ultrasnelle stroboscoopfunctie. IR-afstandsbediening inbegrepen: geen moeilijke controllers nodig. Perfect voor DJ's!Breedte/Hoogte/Diepte: 100cm / 32 cm / 9 cm

€ 22,50 per dag

JB Systems COB-4Bar Set van 2
Complete lichtset bestaande uit 2x JB Systems COB-4bar en 1x Ledcon-02mkII controller. Deze set wordt geleverd inclusief de benodigde bekabeling en statieven.

€ 45,00 per dag

Showtec Cyclone 4 lichteffect
De Cyclone 4 is een compact dynamisch lichteffect met een grote dekking op de dansvloer. Het heeft een 4-in-1 10W RGBW LED lichtbron en zorgt voor haarscherpe stralen met 8 geoptimaliseerde lenzen. De Cyclone 4 is uitgerust met IMC, Intelligent Music Control, dit is een ingebouwde microfoon met speciale sound-to-light module die reageert op uw muziek als een echte light-jockey. De Cyclone beschikt tevens over ingebouwde programma's en een DMX-modus waarmee de operation mode, kleuren, strobe en motor snelheid te regelen zijn. Zeer gebruiksvriendelijk 4-cijferig display. Bij gebruik van meerdere Cyclone-4's zijn deze makkelijk koppelbaar d.m.v. de Master/Slave funtie.

€ 20,00 per dag

Showtec Cyclone4 set van 2 lichteffecten
Set van 2x Showtec Cyclone 4 Led effect. De Cyclone 4 is een compact dynamisch lichteffect met een grote dekking op de dansvloer. Het heeft een 4-in-1 10W RGBW LED lichtbron en zorgt voor haarscherpe stralen met 8 geoptimaliseerde lenzen. De Cyclone 4 is uitgerust met IMC, Intelligent Music Control, dit is een ingebouwde microfoon met speciale sound-to-light module die reageert op uw muziek als een echte light-jockey. De Cyclone beschikt tevens over ingebouwde programma's en een DMX-modus waarmee de operation mode, kleuren, strobe en motor snelheid te regelen zijn. Zeer gebruiksvriendelijk 4-cijferig display. Bij gebruik van meerdere Cyclone-4's zijn deze makkelijk koppelbaar d.m.v. de Master/Slave funtie.

€ 30,00 per dag