Silent Disco Zender

Productinformatie "Silent Disco Zender"
Uitbreiding tbv de silentdisco sets. 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Gerelateerde Producten

Silent Disco Set 1 - 25x headset + zender
Silent Disco set 1 bestaat uit:- 25x headset (3 audio kanalen mogelijk)- 1x zenderDeze set is erg breed in te zetten, onze headsets beschikken over 3 kanalen. Wanneer de set uitgebreid wordt de optionele extra zenders kunnen de luisteraars dus kiezen tussen 3 muziekbronnen. Deze set is eenvoudig in te stellen.

€ 100,00 per dag

Silent Disco headset
Silent disco headset met 3 kanalen. Let op, zonder zender functioneert de headset niet. 

€ 4,00 per dag

Pioneer XDJ-RX2 all in one controller
Pioneer XDJ-RX2 is all-in-one USB speler met een 7" LCD scherm, dit apparaat speelt alleen vanaf USB en heeft geen CD loopwerk! De XDJ RX is een dubbele Rekordbox speler (via USB of netwerk middels de ProDJ Link), met daartussen een mengpaneel. De XDJ-RX heeft veel eigenschappen die inmiddels bekend zijn van Pioneer Nexus producten. Denk daarbij aan een groot LCD scherm, Beat Sync, Slip Mode, Quantize mode en Cue Pads.

€ 75,00 per dag

Showtec Cyclone4 set van 2 lichteffecten
Set van 2x Showtec Cyclone 4 Led effect. De Cyclone 4 is een compact dynamisch lichteffect met een grote dekking op de dansvloer. Het heeft een 4-in-1 10W RGBW LED lichtbron en zorgt voor haarscherpe stralen met 8 geoptimaliseerde lenzen. De Cyclone 4 is uitgerust met IMC, Intelligent Music Control, dit is een ingebouwde microfoon met speciale sound-to-light module die reageert op uw muziek als een echte light-jockey. De Cyclone beschikt tevens over ingebouwde programma's en een DMX-modus waarmee de operation mode, kleuren, strobe en motor snelheid te regelen zijn. Zeer gebruiksvriendelijk 4-cijferig display. Bij gebruik van meerdere Cyclone-4's zijn deze makkelijk koppelbaar d.m.v. de Master/Slave funtie.

€ 30,00 per dag