Showtec EventLITE 4/10 Q4 - Accu LED spot

Productinformatie "Showtec EventLITE 4/10 Q4 - Accu LED spot "
De Showtec EventLITE 4/10 is een batterijgevoede RGBW-spot met draadloze DMX in een stevige aluminium behuizing. Door de ingebouwde batterij en Wireless DMX module (van Wireless Solutions) heb je geen kabels nodig. Hij is voorzien van een ingebouwd oplaadsysteem en de batterij gaat minimaal 12 uur mee op een enkele kleur wanneer deze volledig is opgeladen. De spot is 25° kantelbaar wat handig is om een ​​muur naar boven te verlichten. De EventLITE 4/10 is compact, gemakkelijk te vervoeren en lichtgewicht. Het bevat geautomatiseerde en geluidgestuurde programma's, kan worden doorgelust in master-slave-modus (bedrade DMX) en kan handmatig worden aangepast of (draadloze) DMX.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Gerelateerde Producten

JB Systems - LED Globe spiegelbol effect
De JB Systems LED Globe is het alternatief voor de klassieke spiegelbol met pinspot! Voorzien van een interne LED bron waardoor er een 360 graden licht effect ontstaat. 

€ 17,50 per dag

Showtec Dominator lichteffect
De Showtec Dominator is een 3-in-1 lichteffect met 8 krachtige witte strobe leds, een 200mW Rode/Groene laser en een 3Watt RGBWA LED effect. Alle 3 de effecten kunnen afzonderlijk worden geselecteerd in auto of muziek gestuurde programma's. Het kan ook worden aangestuurd door middel van DMX om u volledige controle over alle functies te geven. De Rode/Groene laser heeft vele veelzijdige rooster en burst effect. De LED strobe heeft 8 secties met verschillende voorgeprogrammeerde patronen. Alle RGBWA kleuren kunnen individueel of in veel voorgeprogrammeerde combinaties worden gekozen. Tevens is het mogelijk om meerdere Dominators de master / slave te gebruiken om een gesynchroniseerde lichtshow te creëren.

€ 25,00 per dag

Showtec Cyclone4 set van 2 lichteffecten
Set van 2x Showtec Cyclone 4 Led effect. De Cyclone 4 is een compact dynamisch lichteffect met een grote dekking op de dansvloer. Het heeft een 4-in-1 10W RGBW LED lichtbron en zorgt voor haarscherpe stralen met 8 geoptimaliseerde lenzen. De Cyclone 4 is uitgerust met IMC, Intelligent Music Control, dit is een ingebouwde microfoon met speciale sound-to-light module die reageert op uw muziek als een echte light-jockey. De Cyclone beschikt tevens over ingebouwde programma's en een DMX-modus waarmee de operation mode, kleuren, strobe en motor snelheid te regelen zijn. Zeer gebruiksvriendelijk 4-cijferig display. Bij gebruik van meerdere Cyclone-4's zijn deze makkelijk koppelbaar d.m.v. de Master/Slave funtie.

€ 30,00 per dag

JB Systems COB-4Bar Set van 2
Complete lichtset bestaande uit 2x JB Systems COB-4bar en 1x Ledcon-02mkII controller. Deze set wordt geleverd inclusief de benodigde bekabeling en statieven.

€ 45,00 per dag